Söta kaniner och små hjärtan

Nu har jag äntligen fått lite tid över för att lägga upp en ny nageltutorial! Den här gången blir det små, vita kaniner med rosetter och små hjärtan! ^^

Det här behöver du:
  - Baslack (mitt är lite ljusrosa i nyansen)
  - Överlack
  - Svart & Vitt nagellack (eller vilka färger du vill)
  - En liten pensel (eller en tandpetare)

Innan du börjar så tar du (givetvis) bort eventuella rester av gammal nagellack med nagellackborttagningsmedel (använd helst inte aceton). Därefter målar du ett lager med ditt baslack.

Såhär gör du:1.
Börja med att måla tipparna på alla naglarna; tummen och ringfingret får vita tippar och resten får svarta. (Om du har svårt för att få till kanterna på tipparna så kan du använda dig av mallar. Dessa brukar finnas att köpa på t.ex. H&M, Åhlens, Kicks m.m.)

2. Därefter tar du ditt vita nagellack och en liten pensel (eller tandpetare) och målar små öron. För att få till den "rätta" formen så målar du nästan som en avlång droppe. Öronen ska alltså vara smalast närmast tippen och bredare i andra änden.

3. Därefter tar du fram ditt svarta nagellack och målar in små ögon och nos på tipparna, så att kaninerna får små ansikten. Jag valde också att sätta en liten rosett på ena örat på dem. Detta gör du genom att måla två liggande v, med spetsarna mot varandra, såhär: ><. Sedan fyller du i dem så att de bildar två små trianglar. (Vill du pynta till det lite extra så kan du limma fast en liten sten i mitten av varje rosett.)4-6. Ta nu fram ditt vita nagellack igen och måla små hjärtan på de svarta tipparna. Hjärtan målar du enkelt genom att dra ett litet, snett streck. Därefter målar du ett till streck, fast snett ner åt andra hållet istället. Gör likadant över hela tipparna, tills du är nöjd. (Om du tycker att det är väldigt svårt att göra hjärtanen, så blir det lika fint att göra prickar istället).

När alla lager lack har torkat ordentligt, lägger du på ett par lager med överlack för att skydda din design.Klart!

Den sista bilden blev inte jättebra, men ni får ha lite överseende med detta! ^^


#1 - Linda

Gillar inte långa naglar egentligen, men kaninerna var hur söta som helst :)

#2 - Daniel Andersson

Snyggt!

#3 - Friidaa

Vilka snygga naglar! :D

#4 - Rebecca

Jisses, jag skulle nog aldrig klara av att måla så där, även om jag skulle använt ett tunnare föremål. Snyggt iaf!

#5 - Friidaa

SVAR:Varse god! Tack själv! ^^

#6 - Mudd^^

Åh vad du är duktig Martina! Du ger mig så bra tips! Älskar att fixa naglarna ju. Nu ska jag ha kaniner! =)

#7 - SANDRA-EN BRA BLOGG!

snygga!

#8 - EnAmaaaanda

Gud va snygga :D

#9 - Djurfotografen

Gulligt :)

#10 - z i r r e s ♥

Vad gulliga naglar! :'D