Akrylfärg, glitter och lite till!

Tänkte visa vad som (äntligen) dök upp i brevlådan häromdagen!
 
Men först vill jag passa på att tacka för alla fina kommentarer jag fick på mitt inlägg till förrförra veckans NailArt Sunday. Ledsen att det tog sån himla tid! Har varit upptagen med en mängd annat det senaste, så bloggen har helt enkelt totalt glömts bort. Har heller inte hunnit kommentera era bloggar/bidrag.. Sorry!
 
Okej, för att återgå till vad det här inlägget egentligen skulle handla om:
 
 
Det är mängder av mina (underbara) prenumeranter på YouTube som bett mig göra en video där jag visar hur jag klipper mina nail art penslar. Kände att jag vid det här laget hade dragit ut på det alldeles för länge, så fick ta och beställa hem lite nya penslar. (Har nämligen redan klippt till alla jag har här hemma).
 
Problemet är bara att jag kan i princip aldrig någonsin bara köpa just det jag ska ha. Jag hittar alltid en mängder av saker som jag upptäcker är "livsnödvändiga".
 
Visst, det blev en liten bunt med nya penslar....
...och lite annat...
 
Jag har länkat till alla produkterna, så är ni intresserade av något - då är det bara att klicka! :)
 
Akrylfärg!
Det senaste har jag uteslutande använt mig av akrylfärger inköpta från eBay. De har fungerat alldeles utmärkt, speciellt med tanke på priset man kan hitta dem för. Men nu har jag tröttnat på det faktum att förpackningarna är pyttesmå, och därför behöver ersättas alldeles för fort.
 
Så jag passade på att klicka hem några "basfärger" samt lite extra.
 
 
Pebeo Studio Acrylics har jag använt förut, och tycker att de fungerar superbra! Stora förpackningar som räcker länge.
 
Färgerna jag köpte är (från vänster till höger):
 
 
 
 
 
 
 
Panduros egna märke har jag aldrig testat på innan, så det ska bli lite spännande att se hur bra de fungerar. Kommer använda dessa flitigt till mina videos, så vill ni se hur bra de är så håll utkik efter det!
 
Anledningen till att jag bestämde mig för att testa det här märket var faktiskt för att de var snäppet billigare än Pebeos. Eftersom att jag använder mig av akrylfärg till i princip varenda design jag gör så kan plånboken lätt bli tunn.
 
Färgerna jag köpte är (från vänster till höger):

 
 
 
 
 
 
 
Förutom akrylfärger hittade jag även lite halvpärlor i silver och guld. Just dessa har klister på baksidan och är egentligen menat till scrapbooking, men jag tycker att de borde fungera minst lika bra på naglarna. Dock får man använda sig av lack eller nagellim för att få dem att sitta kvar. Jag tvivlar på att klistret kommer hålla i mer än några minuter! Här hittar ni de silvriga! Och Här finns de guldiga!
 
Jag passade även på att lagra upp med lite rhinestones. Precis som halvpärlorna så har även de här klister på baksidan. Tidigare har jag köpt rhinestones från en hemsida i Hongkong och från eBay, men tycker inte att de skimrar överdrivet bra. Håller tummarna för att de här är bättre! Här hittar ni dessa! Köpte även ett ark till med rhinestones, men det visade sig vara lite fotoskyggt och passade på att gömma sig medan jag fotade allt annat.
 
Givetvis trillade lite glitter ner i varukorgen också! Vad är väl nail art utan glitter? Det silvriga och vita har jag redan i min samling sedan tidigare, men en av burkarna börjar ta slut. Det är den med det silvriga "regnbågsglittret" (vad heter det egentligen?) som ni kan se en förstoring av här ovan. Här finns dessa!
 
Arken är glitterklistermärken, lite 3D-aktiga kan man säga. Helt suveränt vackra, men aningen större än jag tänkt mig. Dock tror jag att kommer de fungera utmärkt om man bara klipper ner dem lite. Brukar inte använda klistermärken på naglarna, men kände att det kunde vara lite roligt att testa. Här finns silver! Och här finns guld!
 
Hittade även gnuggisar som jag bara var tvungen att prova på. Dock var även de här för stora, till och med väldigt för stora, så får fundera ett tag på hur jag ska använda dessa. Kanske kan bitar av fjärilarnas vingar skapa snygga mönster? Ja, vi får väl se. Här hittar ni dem i alla fall!
 
Och så sist - men inte minst - det jag egentligen skulle handla. Penslar! Jag har testat mängder med penslar, men det är just de här jag har fastnat för. De har ganska mjuka, men ändå stadiga strån, vilket gör att de (enligt mig i alla fall) är helt perfekta till nail art! Det är lite olika storlekar på dem, allt från 3/0 upp till 3. Detta för att få penslar med olika längd på, som lämpar sig till olika saker. Tjockleken på den är inte särskilt viktig för mig, eftersom att jag ändå klipper dem. Det blev totalt åtta penslar som damp ner i kundkorgen! Här finns dem!
 
Det här blev nog det längsta inlägg jag någonsin skrivit tror jag, haha! Men ville tipsa er om saker som jag tycker är bra, och även sånt som jag tänker testa.
 
Vad tycker ni om den här typen av inlägg?
 
Jag har försökt mig på swatches, men lyckas aldrig få till färgen ordentligt på fotona, så det har jag gett upp för länge sedan. Dessutom så finns det redan en hel del av er som gör den typen av inlägg - och är otroligt duktiga på det! Tror inte jag skulle kunna konkurera med er.
 
Så istället tänkte jag att en "shopping" kategori kanske är något?