Hittade av en händelse en sida på internet med bl.a. mängder med nagellack av olika märken, nämligen BeautyJoint. Det bästa med allt var att det var så himla mycket billigare än om man skulle köpa dem här i Sverige. Hittade även ett, för mig, helt nytt märke: Kleancolor. De kostar ungefär 12kr / flaska och de har hur många olika färger och nyanser som helst!
 
Det fanns även små flaskor i förpackningar med 6 st i varje, tänkte att det kunde vara ett bra sätt att testa kvalité o.s.v. utan att behöva köpa mängder med stora flaskor. Förpackningarna gick på ungefär 30-35kr / st.
 
Ett litet minus är dock att frakten är ganska hög, men det kan man ju nästan förvänta sig när det går efter vikt och skickas såpass långt. Frakttiden var däremot verkligen ingenting att anmärka på - inom en vecka hade jag paketet i handen (detta varierar troligtvis lite).
 
 
Har inte hunnit testa alla lacken ännu, men de jag testat är jag helt nöjd med. Det enda minus jag kan komma på är att penslarna är ganska korta och lite "hårda", men sedan så är det ju också miniflaskor.
 
Kort info om nagellacken:
- Varje flaska innehåller 5 ml
- Color Revolution är inte täckande, utan behöver ett annat lack under om man vill ha det heltäckande
- Glitterlacken i Jingle Splash är något mer täckande
- Neonfärgerna kan behöva ett lager vitt lack under om man vill att de verkligen ska lysa
 
Detta är vad jag kommit fram till om lacken än så länge. Jag kommer att använda dessa förpackningar till mina nagel-tutorials ett tag framöver, så kan ni se bättre hur färgerna blir på nageln.
 
Och till sist: Bilden ovan gör inte glitterlacken rättvisa alls. De glittrar otroligt vackert, och en del av dem är en kombination av olika färger för att få mer dimension i färgen. Underbart!
 

Kommentera

Publiceras ej